Fri fragt ved køb
over 750 kr
Hurtig levering &
Ingen gebyr
Stort udvalg
af mærkevarer
Mulighed for
medarbejder-gaveshop
Ring på telefon
87 38 55 55
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 87 38 55 55

Send os en e-mail
Besøg os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

EVA SOLO Rise Elkedel Se fuld størrelse

EVA SOLO Rise Elkedel

502730

Denne vare sælges ikke alene. Du skal vælge mindst 8 for denne vare.

DKK 500,00 inkl. moms
DKK 400,00 eksl. moms

EVA SOLO Rise Elkedel. 1,2 liter. Sort.

Rise elkedel rummer blot 1,2 liter og er perfekt til langt de fleste behov i hverdagen. Kedlen optager ikke unødigt plads, men indgår med sit diskrete og stilsikre ydre i harmoni med resten af interiøret på køkkenbordet.

Elkedlen har et praktisk, ledningsfrit design med 360° mobilitet. Et enkelt påfyldningssystem gør den nem at bruge, vandet hældes blot direkte på gennem et hul i låget. Samtidig er den 100% drypfri. Basen sikrer, at den fylder minimalt på køkkenbordet. Afkalkning og rengøring er nem, da indsatsen kan tages ud. Hvidt lys ved tænd- og sluk-knappen indikerer om kedlen er i brug og den let aflæselige vandmåler gør det nemt at se, hvor meget vand, den indeholder. Varmelegemet er skjult, og kedlen slukker automatisk, når vandet koger, så du undgår tørkogning.