Fri fragt ved køb
over 750 kr
Hurtig levering &
Ingen gebyr
Stort udvalg
af mærkevarer
Mulighed for
medarbejder-gaveshop
Ring på telefon
87 38 55 55
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 87 38 55 55

Send os en e-mail
Besøg os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 726 varer.

Find den perfekte firmajulegave 2021 - vi sælger firmajulegaver som glæder og overrasker 

Find inspiration til julegaven til firmaets medarbejdere eller kunder. Der er masser af muligheder for, at finde den helt rigtige gave. I kan enten bestille her eller kontakte os for et godt tilbud og I er naturligvis også velkomne i vores showroom.

En god firmajulegave bliver husket i lang tid. Når man som firma giver firmajulegaver til personalet, er det en måde at vise taknemmelighed på, og julegaver er en anerkendelse af personalets indsats gennem året. Gaven skal begejstre og være en påskønnelse af det forgangne år - en gave skal være noget særligt. 

Med mere end 30 år i branchen, har Proforma stor erfaring, når det gælder indkøb af årets firmajulegave. Hos os finder du gaven der passer til både ham og hende, masser af julegaver til hele familien samt et stort udvalg af gavekurve. Vi har alle de kendte mærker, og du kan helt sikkert finde en gave, der falder i medarbejderens eller kundernes smag. Vi sørger for, at gaverne bliver pakket ind, at de bliver mærket efter dine ønsker og at de bliver leveret i god behold.

I kan vælge at få jeres egen online gaveshop, så medarbejderne kan vælge lige den gave de ønsker sig. Eller I kan vælge, at alle skal have den samme firmajulegave. Vi har ingen fast standard gave shop, men udvælger i samarbejde med jer de firmajulegaver, som er perfekte til jeres ansatte. Vi har ingen krav om et minimum antal medarbejdere, for at oprette en valgshop. 

Ring meget gerne på 87 38 55 55 eller skriv på proforma@proforma.dk - vi sidder klar til, at rådgive dig om årets bedste gaveidéer til dine medarbejdere og kunder, og vi ser frem til, at hjælpe med, at finde en inspirerende julegave, der passer til din virksomheds behov og budget. Det er stort set kun fantasien som sætter grænsen.

Hvis ikke du finder det du søger, eller hvis du har særlige ønsker er du meget velkommen til, at kontakte os. Vi har samarbejdspartnere i hele verden, som laver specialdesignede produkter for os - det betyder, at vi kan imødekomme helt specielle ønsker fra vores kunder.

Varer sidevis

Varer sidevis