Fri fragt ved køb
over 750 kr
Hurtig levering &
Ingen gebyr
Stort udvalg
af mærkevarer
Mulighed for
medarbejder-gaveshop
Ring på telefon
87 38 55 55
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 87 38 55 55

Send os en e-mail
Besøg os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Om Proforma

Kun fantasien sætter grænser

Proforma står for unikke og personlige reklame- og gaveløsninger samt profilbeklædning. Vi leverer gerne specielle løsninger og varer - har du en idé, hjælper vi med at gøre den til virkelighed. Proforma har været på banen siden 1990, og hos os møder du 3 engagerede medarbejdere, der er klar til at tage fat på dit projekt med kreative idéer.

 
Kun fantasien sætter grænser.
Hos Proforma vil du opleve, at kun fantasien sætter grænser. Vi er specialister i at udføre gave og reklameløsninger af enhver art, og vi hjælper gerne med at føre din idé ud i livet, eller udvikle den sammen med dig. Vi servicerer både store og små virksomheder på hurtig og seriøs vis, og vi lægger vægt på at give en personlig betjening og være fleksible gennem hele processen.
 
 
 
Gode produkter fra Kina
Vi har samarbejdspartnere rundt omkring i verden og samarbejder tæt med en virksomhed i Kina, hvor mange af vores special-produktioner bliver fremstillet. Her er vi i stand til at imødekomme helt specielle ønsker fra vores kunder, netop fordi vi kender de ansatte og fabrikken.
 
 
Firmagaver til enhver anledning
En firmagave er ikke bare en firmagave. Det kræver lidt ekstra, at finde det helt rigtige og det er vi gode til.
 
Vi er derfor glade for, med denne webshop, at kunne præsentere et udsnit af vores sortiment.
 
Her kan du finde idéer og inspiration til firmagaver til enhver anledning, så som julegaver til medarbejderne, salgspromotion eller påskyndelse af forretningsforbindelser.
 
Det er dog langt fra alle vores produkter vi har på hjemmesiden. Hvis du søger efter produkter, du ikke finder, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til, at besøge vores showroom, hvor vi er klar til, at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til dig.
 
 
Profilbeklædning til din virksomhed
Proformas jakker, skjorter, t-shirts og andre beklædningsdele kan påtrykkes din virksomheds logo. Du kan bruge logo-tøjet som reklamegaver til kunder, i forbindelse med events, eller forsyne dine medarbejdere med reklamebeklædning af høj kvalitet.
 
 
Vi har altid dine varer på lager
Vi opbevarer gerne dine reklamegaver for dig. Når du så får brug for gaverne, pakker vi dem og sender dem ud for dig. Det betyder, at du med kort varsel kan få dine gaver ud til modtageren, og at du kan spare både penge, plads og tid. 
 
 
 
 

 

                    Aya&ida  Spring Copenhagen   Sirius   Zwilling

Stoff Nagel  Fablewood  Alfi  Lion Sabatier     Gense

Alfi  Bastian  Blomsterbergs  Festina  Rosle