Fri fragt ved køb
over 750 kr
Hurtig levering &
Ingen gebyr
Stort udvalg
af mærkevarer
Mulighed for
medarbejder-gaveshop
Ring på telefon
87 38 55 55
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 87 38 55 55

Send os en e-mail
Besøg os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Reklameartikler - produkter

Reklameartikler

En rigtig god reklamegave eller reklameartikel er en der bliver brugt igen og igen - hvad kan være bedre end at de kundegaver I giver væk bliver brugt dagligt af både kunder og medarbejder. Jo mere de bliver brugt, jo mere bliver I set. Hos Proforma vil du opleve, at kun fantasien sætter grænsen - vi har reklamegaver og merchandise til messer, konkurrencer, sælgergaver og events, ja kort sagt til enhver anledning og til ethvert budget. Fandt du ikke lige, hvad du søgte, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har samarbejdspartnere i hele verden, som laver specialdesignede produkter for os - det betyder, at vi kan imødekomme helt specielle ønsker fra vores kunder. Ring til os på telefon 87 38 55 55, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.
  
 
  
Du er velkommen til, at kontakte os på 87 38 55 55 eller proforma@proforma.dk, hvis du ikke finder det produkt du søger eller hvis du har brug for gode ideer og inspiration.
 

Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.
 
 
PF Katalog
Aodaci
Promotion Gifts
Impression

linkedin logo-proforma

Underkategorier

 • Kuglepenne
  Kuglepenne med logo eller andet tryk er i dag en af de mest anvendte og populære reklameartikler. Brug reklamekuglepenne som en lille giveaway til dine kunder ved messer, konferencer eller andre events eller til internt brug blandt virksomhedens medarbejdere. Reklamekuglepenne bruges dagligt og sikrer dig nemt og effektivt billig reklame, hvor du får vist logo, telefonnummer og webadresse. Hos Proforma finder du alt fra den billige plastik logokuglepen til den mere eksklusive mærkevare pen. Kuglepennene på vores hjemmeside er blot et meget lille udvalg af de skriveartikler vi kan levere og du er meget velkommen til, at kontakte os, så vi kan hjælpe med, at finde den pen, der passer til dit behov.  Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.    
 • Nøgleringe
  Nøgleringe og møntnøgleringe med firmalogo er små, men brugbare reklamegaver - en nyttig og populær reklameartikel - som dine kunder og medarbejdere har glæde af i lang tid. Vi har et stort udvalg af nøgleringe med logo - den billige plastiknøglering, den meget brugbare nøglering med vognmønt til indkøbsvognen, nøglering i pvc frit efter jeres design, nøglering med lygte eller den mere eksklusive model fra Georg Jensen. Nedenstående eksempler er bare et lille udvalg af de nøgleringe vi kan levere. Du er meget velkommen til, at kontakte os på telefon 87 38 55 55 eller proforma@proforma.dk for at få et uforpligtende tilbud. Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.                                                                                                                                                                                                                                          
 • Paraplyer
  Det regner meget i Danmark og paraplyer er derfor en populær reklamegave der bliver modtaget med taknemmelighed og da den bliver brugt mange gange er logoparaplyen en nem måde, at blive synlig på. Paraplyer med logo er således en klassisk reklameartikel, der bliver værdsat samtidig med, at den har høj brugsværdi. Vi leverer naturligvis alt fra taskeparaplyer og stokparaplyer til den helt store golfparaply. Logoparaplyerne fås i mange størrelser og farver og med jeres firmalogo eller budskab påtrykt i ét eller flere paneler Skal paraplyen være helt unik er det også en mulighed med specialproduktion, hvor der kan trykkes på hele skærmen. Har du specielle ønsker eller skal du bruge et større antal er du meget velkommen til at kontakte os på 87 38 55 55 og høre om de forskellige muligheder. Det er kun fantasien, der sætter græsen for, hvordan lige netop jeres paraply skal se ud.   Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.    
 • Muleposer
  Muleposer med tryk er en sikker investering, når du vil have dit budskab spredt ud til mange. Reklamegaver skal nemlig helst både være praktiske og anvendelige og med den øgede fokus på miljø og bæredygtighed vil muleposen med firmalogo ofte efterfølgende blive brugt derhjemme til. f.eks. at bære indkøb hjem i, og dermed sikre at din virksomheds logo bliver set. Muleposer er en ganske billig reklamegave, der har lang levetid, og poserne har en stor trykflade og har dermed plads til et stort budskab. Muleposerne er derfor oplagte, at bruge til udlevering af materialer på messer eller som emballage til firmagaver. Vi er naturligvis leveringsdygtige i både den billige non-woven pose, den klassiske mulepose og den kraftige revisorpose. Muleposerne på vores hjemmeside er blot et meget lille udvalg af de poser vi kan levere og du er meget velkommen til, at kontakte os, så vi kan hjælpe med, at finde lige den pose, der passer til dit behov.    Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.  
 • USB Stik
  USB stiks med logo er en funktionel og meget anvendelig reklamegave, som både kunder og medarbejdere kan få stor nytte af. En USB med logo kan i mange sammenhænge også være den perfekte firmagave, da den er brugbar og holder længe. Vi leverer USB´er i mange forskellige modeller lige fra den traditionelle model twister til den specialdesignede USB, som kan laves helt efter dit eget ønske, naturligvis både med og uden din virksomheds logo. Ring til os på telefon 87 38 55 55 og få den aktuelle dagspris på lige præcis den model du søger.  Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.                                                                                              
 • Krus
   En klassisk og anvendelig reklamegave eller reklameartikel er krus eller kopper med firmaets logo. Kruset vil ofte blive anvendt hver dag og det er således en god måde, at sikre sig, at kunderne ser dit logo igen og igen og logokrus er derfor en af de bedste og billigste måder, at få vist jeres budskab. Det er ligeledes en god idé at bruge krus med virksomhedens logo til medarbejderne i kantinen, på kontoret eller til kundemøder i mødelokalet. Vi kan levere et bredt sortiment af logo krus og nedenstående er kun et meget lille udsnit af de modeller vi kan levere. Så finder du ikke lige præcis den farve eller den facon du søger, er du meget velkommen til, at kontakte os på telefon 87 38 55 55.    Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.    
 • Tasker og rygsække
  Tasker sikrer en synlig og langvarig eksponering af jeres logo samtidig med, at den har høj værdi for modtageren, da reklametasker er en yderst brugbar firmagave og reklameartikel. Samtidig er der ofte mulighed for store tryk, hvor dit logo eller budskab træder tydeligt frem. Tasker har et praktisk formål og derfor kan en logo taske altid finde anvendelse. Vi har et bredt udvalg af tasker - alt fra rygsække, weekendtasker, dokumenttasker, sportstasker, computertasker, fritidstasker, toilettasker til køletasker - alle med eller uden logo. Uanset om behovet er weekentasker til weekendture eller messer, computertasker og rygsække til hverdagsbrug eller køletasker til firmaarrangementer, så har vi den taske du mangler til dine kunder eller medarbejdere.  Firmalogoet kan enten broderes eller trykkes på tasken. Ved større antal kan vi også specialfremstille tasker helt efter jeres ønsker. Kontakt os på telefon 87 38 55 55 for et uforpligtende tilbud på lige netop jeres firmatasker.  Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.    
 • Logoslik
  En klassisk reklamegave er logoslik - den lille ekstra ting, som gør, at jeres firmanavn huskes både med hjernen og maven. Logoslik kan være alt fra bolcher, karameller og chokolade indpakket i papir med firmaets logo til slikposer, trekantsposer, tyggegummi og pastilæsker med større trykflader til dit budskab, og er altid populært som den lille ekstra ting til at forsøde på messen, i receptionen eller til mødet. Som reklameartikel er slik med logo altid en sikker vinder, der på positiv vis er med til at promovere din virksomhed. Slikket produceres i Danmark og både slik og tryk er af høj kvalitet.   Nedenfor ser du blot et lille udvalg af det logoslik vi kan levere.   Du er meget velkommen til, at kontakte os på telefon 87 38 55 55 eller proforma@proforma.dk for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for ideer og inspiration.   Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.                                                                                                       
 • Lygter
  En lygte er en lidt anderledes reklamegave, der samtidig er anvendelig og praktisk i hverdagen. Med en lommelygte med logo vil dine kunder ofte blive mindet om din virksomhed og derfor er en lygte en rigtig god reklameartikel. Vi har alt lige fra små lygter, der passer i en nøglering eller i tasken til de mere eksklusive lygter, der f.eks. kan opbevares i bilen og som er en fin kundegave.   Lygterne på vores hjemmeside er blot et mget lille udvalg af de lygter vi kan levere. Fandt du ikke lige den model du søgte er du velkommen til, at kontakte os på telefon 87 38 55 55 eller proforma@proforma.dk.  Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.                
 • Keyhanger
  Nøglesnor, neckstring. keyhanger, logobånd eller lanyard - ja, kært barn har mange navne. Neckstrings med logo er en billig og brugbar reklamegave og er en populær reklameartikel, der vil få dit logo til, at fremstå meget synligt. Brug nøglesnoren som navneskilt i forbindelse med et seminar eller en messe, som adgangskort til arrangementer eller som navnet antyder, til opbevaring af nøgler ved eksempelvis et firmaløb. Vi leverer naturligvis lanyards i mange forskellige materialer, farver og bredder og med logoet vævet, broderet eller trykt på snoren. Du kan også vælge om nøglesnoren skal leveres med sikkerhedsspænde, snor til mobiltelefon, karabinhage, plastlomme til f.eks. ID kort eller spænde, så den nederste del af nøglesnoren kan klipses af. Du kan også vælge den eksklusive keyhanger i PU læder med et lille emblem med jeres logo - en gave som din kunde eller medarbejder ofte vil tage i brug.   Nedenfor ser du blot et lille udvalg af de neckstrings/keyhangers vi kan levere.   Du er velkommen til, at kontakte os på telefon 8738 55 55 eller proforma@proforma for at få et uforpligtende tilbud. Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.                                                                                                                                                                                                                                                                             
 • Logovand
  Vil du gerne have, at din virksomhed bliver set og husket? Så er det en god ide, at få lavet drikkevand med egen etiket og logo, som I kan forkæle kunder og besøgende med. Det være sig både i mødelokalet, i kantinen, til events eller på messer. Vandflaskerne bliver ofte fyldt op flere gange og flasken med logovand har derfor lang levetid og stor reklameværdi - med jeres eget reklamevand er du sikker på, at firmaet både ses og huskes. En vandflaske med logo er en smart reklameartikel og det er samtidig en billig måde, at få markedsført virksomheden. Vi leverer også posevand med tryk, som er uden pant.   Nedenfor ser du blot et lille udvalg af det logovand vi kan levere.   Du er meget velkommen til, at kontakte os på 87 38 55 55 eller proforma@proforma.dk for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du har brug for gode ideer og inspiration.