Fri fragt ved køb
over 750 kr
Hurtig levering &
Ingen gebyr
Stort udvalg
af mærkevarer
Mulighed for
medarbejder-gaveshop
Ring på telefon
87 38 55 55
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 87 38 55 55

Send os en e-mail
Besøg os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Logoslik

Logoslik

En klassisk reklamegave er logoslik - den lille ekstra ting, som gør, at jeres firmanavn huskes både med hjernen og maven. Logoslik kan være alt fra bolcher, karameller og chokolade indpakket i papir med firmaets logo til slikposer, trekantsposer, tyggegummi og pastilæsker med større trykflader til dit budskab, og er altid populært som den lille ekstra ting til at forsøde på messen, i receptionen eller til mødet. Som reklameartikel er slik med logo altid en sikker vinder, der på positiv vis er med til at promovere din virksomhed. Slikket produceres i Danmark og både slik og tryk er af høj kvalitet.
 
Nedenfor ser du blot et lille udvalg af det logoslik vi kan levere.
 
Du er meget velkommen til, at kontakte os på telefon 87 38 55 55 eller proforma@proforma.dk for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for ideer og inspiration.
  

Klik på katalogerne herunder og find inspiration til dine reklameartikler.
 
 
PF Katalog
Aodaci
Promotion Gifts
Impression

linkedin logo-proforma

                      Tyggegummi
 
                     Chokolade