Fri fragt ved køb
over 750 kr
Hurtig levering &
Ingen gebyr
Stort udvalg
af mærkevarer
Mulighed for
medarbejder-gaveshop
Ring på telefon
87 38 55 55
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 87 38 55 55

Send os en e-mail
Besøg os på facebook
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Logovand

Logovand

Vil du gerne have, at din virksomhed bliver set og husket? Så er det en god ide, at få lavet drikkevand med egen etiket og logo, som I kan forkæle kunder og besøgende med. Det være sig både i mødelokalet, i kantinen, til events eller på messer. Vandflaskerne bliver ofte fyldt op flere gange og flasken med logovand har derfor lang levetid og stor reklameværdi - med jeres eget reklamevand er du sikker på, at firmaet både ses og huskes. En vandflaske med logo er en smart reklameartikel og det er samtidig en billig måde, at få markedsført virksomheden. Vi leverer også posevand med tryk, som er uden pant.
 
Nedenfor ser du blot et lille udvalg af det logovand vi kan levere.
 
Du er meget velkommen til, at kontakte os på 87 38 55 55 eller proforma@proforma.dk for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du har brug for gode ideer og inspiration.
 
 
                             
 
 
                             
Vand